30 червня 2021 року відбулася остання педагогічна рада ВСП ЖАДФК НТУ у 2020-2021 навчальному році
року
30 червня 2021 року відбулася остання педагогічна рада ВСП ЖАДФК НТУ у 2020-2021 навчальному році

Педагогічний колектив ВСП ЖАДФК НТУ на чолі з директором Олександром Ніколенко – це творчі, активні професіонали своєї справи. Їх життєве кредо – пізнавати нове, вдосконалювати свої знання, компетентності.
Наслідком творчих пошуків креативності викладачів є значні досягнення в навчально-виховному процесі. Про це йшлося 30 червня на останній педагогічній раді у 2020-2021 навчальному році.

Директор у своєму виступі наголосив, що попри труднощі, які виникли у зв’язку з карантинними обмеженнями, педагогічному колективу вдалося успішно подолати виклики сьогодення та забезпечити належну організацію навчального процесу за змішаною та дистанційною формами навчання.
Багато зусиль доклали викладачі коледжу, щоб студенти могли опанувати знання, професійні компетенції на належному рівні. 
За усіма досягненнями – клопітка злагоджена робота усього педагогічного колективу.

Директор ВСП ЖАДФК НТУ Олександр Ніколенко відзначив роботу педагогічного колективу, а саме:
- за сумлінну працю високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов`язків, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління нагородив грамотами та преміями викладачів коледжу: Андрія Харчука, Віталія Сидоренка, Володимира Мартинюка, Леоніда Кособуцького, Людмилу Антонюк, Михайла Рижука, Наталію Гриневич, Олександра Когута, Сергія Чуйка, Юрія Маланюка;
- за сумлінну працю творчий пошук, активну участь у навчально-виховному процесі оголосив подяку викладачам та співробітникам коледжу: Аллі Лифар, Андрію Кілімінському, Андрію Самарцеву, Богдану Загородньому, Валентині Кучериній, Віктору Кузьмінському, Володимиру Романчуку, Галині Василюк, Лілії Гоцківській, Ліні Рафальській, Марині Кіпчук, Марині Паренюк, Надії Камлук, Олександру Гринчуку, Олені Умінській, Ользі Беляніній, Ользі Галкіній, Світлані Бузановій, Тетяні Білоскаленко, Тетяні Іщук, Юлії Поліщук.

Було сказано багато гарних і теплих слів, висловлено щиру вдячність за старанність, високу відповідальність, за втілення у життя багатьох оригінальних цікавих ідей та проєктів.

Згідно з порядком денним педагогічної ради були підбиті підсумки роботи структурних підрозділів коледжу, Державної екзаменаційної комісії та навчально-виховної роботи у 2020-2021 навчальному році, заслухані результати самоаналізу освітньої та управлінської діяльності ВСП ЖАДФК НТУ за 2020-2021 навчальний рік.

Поділитись новиною: