Житомирський автомобільно-дорожній коледж обрав міс та містера закладу – 2020
року
Житомирський автомобільно-дорожній коледж обрав міс та містера закладу – 2020

В приміщенні актової зали Житомирського автомобільно–дорожнього коледжу за титул містера та міс закладу боролися 12 студентів різного віку та спеціалізацій.

Проте перемога дісталася лише Анні та Олегові, які підкорили серця суддів з першого погляду. Спеціально для нас переможці розповіли про власні враження та емоції, котрі явно переповнюють молодих людей з того моменту, як їм пощастило здобути пальму першості серед інших студентів.

«Це так казково. Ми дуже довго готувалися, підбирали вбрання та постійно репетирували танці. Це було дуже складно», – з неприхованим хвилюванням ділиться враженнями від перемоги Анна Клімчук. Власне, виступ усіх учасників оцінювався професійним журі за трьома критеріями: професійне дефіле в традиційному українському вбранні, достатній рівень розвитку танцювальних та співочих навичок, а також уміння грамотно комунікувати з аудиторією.

Інформаційними спонсорами конкурсу стали: Продюсерський центр Ірени Марченко, мережа косметичних засобів «Faberlic» та редакція газети «20 хвилин Житомир» та минулорічна володарка титулу «Міс коледж-2019» Руслана Куліш. На завершення конкурсу абсолютно усім 12 студентам було вручено невеличкі заохочувальні призи та дипломи учасників конкурсу. А  от самим переможцям дісталися найбажаніші призи. Корона, інкрустована блискучим камінням, та подарункові сертифікати номіналом у 300 гривень на разове відвідування  салону краси «Beauty EL».

Поділитись новиною: